Φωτοβολταϊκά Νέα02/07/2010

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!! Η εταιρεία HELIOSYSTEMS αναλαμβάνει άμεσα την διεκπεραίωση αιτήσεων για άδειες έως 1MW. Προτεραιότητα για βιοτεχνικές - βιομηχανικές στέγες και αγρότες.

Πηγπή: [HELIOSYSTEMS]

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει άμεσα την διαδικασία αδειοδότησης και σύνδεσης με την ΔΕΗ για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά έως 1MW.

Οι επενδυτές μπορούν να ξεκινήσυον την διαδικασία της αδειοδότησης.

Ειδικότερα:

- Οι μεγάλες βιομηχανικές ή βιοτεχνικές στέγες και υπόστεγα προηγούνται όσων αφορά την διαδικασία αδεοδότησης η οποία ξεκινάει άμεσα.

- Για τους αγρότες θα υπάρξει ένα ειδικό προνομιακό καθεστώς το οποίο δεν έχει οριστεί όμως πλήρως. Πληροφορίες για Φωτοβολταϊκα Αγρότες.

- Οι υπόλοιποι επενδυτές  μπορούν να ξεκινήσουν τις αιτήσεις τους για να πάρουν σειρά προτεραιότητας, η επεξεργασία όμως των αιτήσεων τους θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

*Όλες οι κατηγορίες επενδυτών θα πρέπει να βιαστούν μιας και από εδω και στο εξής η τιμή αγοράς της κιλοβατώρας θα αρχίσει να μειώνεται.

 Για παράδειγμα στις επενδύσεις έως 100kW, από τον Αύγουστο η τιμή γίνεται 0,441 ευρώ/kWh ενώ τον Φεβρουάριο 0,392 ευρώ/kWh . Αυτό σημαίνει ότι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της επένδυσης επηρεάζει δραματικά την βιώσιμότητα και κερδοφορία της επένδυσης.

Η HELIOSYSTEMS αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της αδειοδότησης ΦΒ σταθμών έως 1MW στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μαςΕπιστροφή στην ενότητα "Νέα"
Αίτηση προσφοράς

τελεία Εκδήλωση ενδιαφέροντος
τελεία Αίτηση προσφοράς για διασυνδεδεμένα
συστήματα

τελεία Αίτηση προσφοράς για αυτόνομα
συστήματα